Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου σε δενδροφύτευση στον Προφήτη Ηλία - Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «STEM the fire out»

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2024

Μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου προχώρησαν σε δενδροφύτευση στον Προφήτη Ηλία, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «STEM the fire out».

Υπό την επίβλεψη της δασκάλας Έλλης Μαντζάνα που οργάνωσε την δράση -έχοντας και την ιδιότητα της πρέσβειρας του ευρωπαϊκού επιστημονικού οργανισμού Scientix - και με τη βοήθεια γεωπόνου και εργαζομένων του Δήμου, τα παιδιά τοποθέτησαν πεύκα και κυπαρίσσια σε σημεία γύρω από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Τα δεντράκια δόθηκαν στους μαθητές από τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους.

Στην δενδροφύτευση βρέθηκαν και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Πρασίνου και Δημοτικής Συγκοινωνίας Λεωνίδας Βουλγαρίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Θερμού και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξία Παναγοπούλου, οι οποίοι συνεχάρησαν τους μαθητές και την κ. Μαντζάνα για τη δράση τους, τονίζοντας πως ο Δήμος θα είναι δίπλα τους και θα βοηθά σε κάθε τέτοια σημαντική πρωτοβουλία.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας