Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μ. Συρεγγέλα από Χαιδάρι: Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι σημαντικό για τη σταθερότητα της χώρας

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024

Για τα διακυβεύματα και τη σπουδαιότητα των επικείμενων Ευρωεκλογών έκανε λόγο η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα κατά την ομιλία της σε εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Χαϊδαρίου, παρουσία πλήθους στελεχών και φίλων του κόμματος.

«Οι Ευρωεκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι πραγματικά πολύ σημαντικές και δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν ως μία χαλαρή ψήφος» ανέφερε η Γραμματέας και πρόσθεσε πως «ό,τι γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές του Ιουνίου είναι πολύ μεγάλης σημασίας, για τη σταθερότητα της χώρας».

Η κυρία Συρεγγέλα θύμισε στις παρευρισκόμενες και στους παρευρισκόμενους την εικόνα που είχε η Ελλάδα το 2019, τότε που για πολλούς ήταν το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη, λέγοντας πως: «Σήμερα είμαστε μια χώρα με εθνική αξιοπρέπεια» και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με εκείνη του 2019».

Επιπρόσθετα, στην ομιλία της η Γραμματέας αναφέρθηκε και στα επιτεύγματα που έχει καταφέρει η Ελλάδα την τελευταία πενταετία χάρις τις προσπάθειες και τη μεθοδική δουλειά της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έχουμε έναν Πρωθυπουργό που έφερε την Ελλάδα ψηλά» και πως η χώρα «πρέπει να παραμείνει ψηλά».

  

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας