Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Χαϊδαρίου - Περιοδεία στο Δημαρχείο από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου

Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2024

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κα υποψήφια ευρωβουλευτής, περιόδευσε στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο. 

 


  • Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου συζήτησε με τους εργαζόμενους, οι οποίοι της παρέθεσαν τα μεγάλα προβλήματα της υποστελέχωσης που υπάρχουν στις υπηρεσίες του Δήμου, όπως και γενικά τις τεράστιες δυσκολίες στις ζωές τους, ενώ πολλοί από αυτούς αναφέραν πως το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό τους.


Η υποψήφια ευρωβουλευτής κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ βγάζοντας συμπεράσματα από τα όσα που βιώνουν καθημερινά, τα οποία είναι αποτέλεσμα των κατευθύνσεων της Ε.Ε και που τα άλλα κόμματα ψηφίζουν στο Ευρωκοινοβούλιο και πρόθυμα τα εφαρμόζει η κυβέρνηση, τόσο η τωρινή όσο και οι προηγούμενες.

 

  • Κατευθύνσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των Δήμων, την κατάσταση που υπάρχει στα σχολεία, την ελλιπή πυρασφάλεια και την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων, την τεράστια ακρίβεια που γονατίζει τα λαϊκά εισοδήματα κ.α. Όπως είπε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, κριτήριο ψήφου πρέπει να γίνει και η στήριξη της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που διαπράττει γενοκτονία στην Λωρίδα της Γάζας, εμπλέκοντας παράλληλα τη χώρα μας σε επικίνδυνους για το λαό σχεδιασμούς που καμιά σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντά του αλλά με τα συμφέροντα των λίγων, όπως γίνεται και με την εμπλοκή στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία.

Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου τόνισε πως όλα αυτά πρέπει να γίνουν κριτήριο ψήφου αλλά και συμμετοχής στους αγώνες, ακόμα και από κόσμο που μπορεί να μη συμφωνεί σε όλα με το ΚΚΕ και να μην το έχει ξαναψηφίσει, ωστόσο προβληματίζεται με όλα όσα γίνονται και όλα όσα βιώνει.

Γι αυτό, μόνη επιλογή για το λαό, απέναντι σε όλους όσοι εφαρμόζουν αυτές τις βάρβαρες πολιτικές, είναι η ενίσχυση του ΚΚΕ.



 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας