Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τακτική σύσκεψη με θέμα : «Πρόληψη και Προσυμπτωματικός έλεγχος στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2021

Κατά την  σημερινή τακτική διαδικτυακή σύσκεψη με θέμα : «πρόληψη και προσυμπτωματικός έλεγχος στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών», έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την πορεία του προγράμματος υγείας και πρόληψης. 

Πρόκειται για μία δράση που έχει ήδη δρομολογήσει η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι, αιρετοί και υπηρεσιακοί, από τους 7 Δήμους της Δυτικής Αθήνας, καθώς και επιστημονικό προσωπικό των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας και Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η συνάντηση ξεκίνησε με τις δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για τον Covid-19 από όλους τους συμμετέχοντες. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι των Δήμων αναφέρθηκαν αναλυτικά στις τρέχουσες δράσεις για την υγεία και την πρόληψη και κατέθεσαν προτάσεις για την προώθηση του προγράμματος.

 

 Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των γόνιμων συμπερασμάτων στα οποία κατέληξε η σύσκεψη και τον ορισμό της επόμενης συνάντησης.

Στο μήνυμά του, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος εξέφρασε την ικανοποίηση του επισημαίνοντας για ακόμα μία φορά ότι ο τομέας της υγείας βρίσκεται στον στενό πυρήνα των προτεραιοτήτων του Γ. Πατούλη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι για την επιτυχία του προγράμματος είναι αναγκαία η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων και η ανάπτυξη των δομών Πρόληψης και Προσυμπτωματικού Ελέγχου προς όφελος των πολιτών.

 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 

ΠΕ Δυτικού Τομέα  Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας