Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου, με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Παραπληγικών, κ. Α. Βίγλα.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2021

 

 

Ήταν ιδιαίτερη τιμή του Αντιπεριφερειάρχη της Δυτικής Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο,  που υποδέχθηκε ένα εμβληματικό πρόσωπο στο χώρο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Παραπληγικών με την ιδιότητα του Προέδρου, του Αντιπροέδρου στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο και του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «ΑΤΛΑΣ ΑΜΕΑ», κ. Αθανάσιο Βίγλα. 

 

Συζητήθηκε διεξοδικά σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα και τη μείωση της γραφειοκρατίας, όπως η ανάγκη ψηφιοποίησης της διαδικασίας παροχής μπλε κάρτας στα άτομα ΑΜΕΑ, με την αρωγή της Αντιπεριφερειάρχη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Μαρίας Κουρή. 

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που άπτονται της προστασίας των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, στηρίζουμε έμπρακτα και ενισχύουμε τη διασφάλιση της ισότιμης θέσης τους στην κοινωνία. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα εγκύπτουμε στα αιτήματά τους και χωρίς χρονοτριβές προχωρούμε είτε με παρεμβάσεις είτε με απ’ ευθείας ενέργειες στην υλοποίηση τους για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας