Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εφαρμογή Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» μέσω ψεκασμών προνυμφοκτονίας στην Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2021

Σε συνέχεια του τριετούς Ολοκληρωμένου Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023 από την Περιφέρεια Αττικής, με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, εφαρμόστηκαν οι από εδάφους ψεκασμοί σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής, αξιοποιώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφών κουνουπιών από το Παρατηρητήριο Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησε στον 7ο επίγειο υπολειμματικό ψεκασμό υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας, κ. Α. Λεωτσάκου, την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» (τεχνικές λίμνες και κανάλια) και στο ρέμα «Εσχατιάς». Αντίστοιχα, την Παρασκευή 11 Ιουνίου συνεχίστηκε ο ψεκασμός κουνουπιών από εδάφους στο ρέμα Αγίου Αντωνίου (πλησίον Μονάδας Φιλοξενίας Προσφύγων), στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο Χαϊδόρεμα.

Προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, είναι η θωράκιση της δημόσιας υγείας, τόσο για τον πολίτη όσο και για το περιβάλλον. Με έγκαιρες και άμεσες παρεμβάσεις και σε συνεχή συνεργασία με τους Δήμους προστατεύουμε τις πόλεις μας ενάντια σε κάθε υγειονομική απειλή.



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας