Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Παράδοση μασκών από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκο, σε σχολεία της Δυτικής Αθήνας.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γ. Πατούλη, πραγματοποιείται διανομή μασκών υγειονομικής προστασίας στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκος, με τη συμβολή του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, κ. Ευ. Αλεξανδρή, προέβη στην παράδοση μασκών στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης.

Στο πλαίσιο της κρίσιμης περιόδου της πανδημίας και δεδομένων των αυξημένων αναγκών για υγειονομικό υλικό, η Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζοντας να υλοποιεί δράσεις που συμβάλλουν στην καλύτερη θωράκιση της δημόσιας υγείας, εξασφάλισε τη διάθεση 160.000 μασκών στα σχολεία του Δυτικού Τομέα Αθηνών για την πρόληψη κατά του Covid-19.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γ. Πατούλης, και η Περιφέρεια Αττικής είναι στο πλευρό των μαθητών και των οικογενειών τους, εκτείνοντας το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προληπτικών πολιτικών για την αντιμετώπιση της εξελικτικής πορείας της υγειονομικής κρίσης.



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας