Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Περιφερειάρχη Αττικής για θεσμικά ζητήματα της Δυτικής Αθήνας

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2022

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, πραγματοποίησε σήμερα θεσμική συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη.



Ο κ. Κουρουμπλής έθεσε στον Περιφερειάρχη το μείζον ζήτημα της χρηματοδότησης της ανακατασκευής του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, «Η Αγία Βαρβάρα», προκειμένου να στεγαστούν μονάδες, όπως η μονάδα τεχνητού νεφρού, η μονάδα χειρουργείων και άλλες απαραίτητες υπηρεσίες.


 Ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε τον βουλευτή ότι το ενδιαφέρον της Περιφέρειας εξακολουθεί, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες διακήρυξης για την κατάρτιση της μελέτης και την προώθηση του όλου έργου.


Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στο σοβαρό ζήτημα της ανάγκης δημιουργίας νέου διαδημοτικού κοιμητηρίου στη Δυτική Αθήνα, χωρίς ωστόσο να τίθεται ζήτημα με τη λειτουργία των υπαρχόντων στους κατά τόπους δήμους. Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον κ. Κουρουμπλή ότι είναι πράγματι ένα σοβαρό ζήτημα που χρήζει αντιμετώπισης.


 Ο βουλευτής, σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη, ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση επόμενης συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέα Λεωτσάκο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ιλίου και πρόεδρο της συσταθείσας επιτροπής για το νέο διαδημοτικό κοιμητήριο κ. Γιάννη Χαραλαμπόπουλο, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υλοποίησης του νέου κοιμητηρίου.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας