Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επεισοδιακό το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής - Ανακοίνωση της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2023


Επεισοδιακό ήταν το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, με πρώην αντιπερειφερειάρχη να ανεβαίνει στη σκηνή και να παίρνει τον φορητό υπολογιστή από τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

 Ανακοίνωση της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!
 Χθες, Δευτέρα 6/5/2023, κατά τη διάρκεια της υβριδικής συνεδρίασης (με φυσική και διαδικτυακή παρουσία) του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Σύμβουλος της Παράταξης Δούρου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χρίστος Καραμάνος, επειδή διαφωνούσε με τον "τεχνοφασισμό" της διαδικτυακής συμμετοχής, όρμησε στο προεδρείο, έβρισε τον Πρόεδρο του ΠΣ, του άρπαξε το laptop και απομακρύνθηκε διακόπτοντας τη συνεδρίαση! Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 2 ώρες, μέχρι να πεισθεί ο θερμόαιμος σύμβουλος, που προκαλεί συχνά επεισόδια, να επιστρέψει το laptop για να ξαναρχίσει η συνεδρίαση.

Ο Χ. Καραμάνος προέρχεται από την ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), "συνιστώσα" του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας «Aριστερά!» και εκπροσωπούσε τις Aριστερές Συσπειρώσεις Φοιτητών, στο ΚΣ της ΕΦΕΕ, στη δεκαετία του ’80.

Η Δούρου και όλοι οι "δημοκράτες" του ΠΣ (Σγουρός, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαφαζανικοί, Οικολόγοι), για να τον καλύψουν, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας ότι... η διαδικτυακή συνεδρίαση προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών των Τεμπών! Φυσικά, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για τον τραμπουκισμό του Χ. Καραμάνου, πράξη που συνιστά ποινικό αδίκημα (ΠΚ άρθρο 168 §2):

" Όποιος, με οποιονδήποτε τρόπο, προκαλεί διακοπή ή σοβαρή διατάραξη της ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας ή υπηρεσίας οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος, χωρίς να διαταράξει την κοινή ειρήνη, εμποδίζει αυθαίρετα ή διαταράσσει σοβαρά τη λειτουργία συλλογικού ή μονοπρόσωπου οργάνου των φορέων του προηγούμενου εδαφίου."

Με πρωτοβουλία, του Θάνου Τζήμερου, επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», και προέδρου του συνασπισμού ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, το ΠΣ Αττικής εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:


ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣΤο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καταδικάζει την επίθεση του Συμβούλου της «Δύναμης Ζωής», κου Χρίστου Καραμάνου, κατά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο κος Καραμάνος αφού προπηλάκισε τον Πρόεδρο, του άρπαξε τον φορητό Η/Υ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση του ΠΣ Αττικής κατά δύο περίπου ώρες. Είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος σύμβουλος, ο οποίος είχε διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης, παραβαίνει τον κανονισμό, όμως σήμερα η πράξη του παρέβη και τον Ποινικό Κώδικα (Άρθρο 168 § 2). Ενέργειες αυτού του είδους υποβαθμίζουν τη λειτουργία του ΠΣ και δίνουν κάκιστο παράδειγμα στους πολίτες, οι οποίοι περιμένουν από τους αιρετούς εκπροσώπους τους να τηρούν την νομιμότητα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας