Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνέχιση του Προγράμματος «Καταπολέμησης κουνουπιών» στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών, με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2023

 

Στο πλαίσιο του τριετούς Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Καταπολέμησης Κουνουπιών 2021-2023» και με την επιστημονική υποστήριξη του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, πραγματοποιήθηκαν από εδάφους ψεκασμοί προνυμφοκτονίας σε περιοχές εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών, βάσει των στοιχείων των ευρημάτων των δειγματοληψιών κουνουπιών από το Παρατηρητήριο Ψεκασμών της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησε στην εφαρμογή του 11ου υπολειμματικού ψεκασμού για την καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών υπό την εποπτεία του Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Α. Λεωτσάκου. Ειδικότερα, εφαρμόστηκαν επίγειοι ψεκασμοί την Πέμπτη 24 Αυγούστου στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και στο ρέμα «Εσχατιάς». Ακολούθως, την Παρασκευή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν από εδάφους ψεκασμοί στο ρέμα «Αγίου Αντωνίου», στο ρέμα «Αγίου Ανδρέα» και στο «Χαϊδαρόρεμα».Ύψιστη προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη και της Περιφέρειας Αττικής είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μέσω της πρόληψης και της συνεχούς συνεργασίας με τους Δήμους, αξιοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση των επιστημόνων, εφαρμόζεται στοχευμένο σχέδιο, με στόχο την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιστέρι, 25 Αυγούστου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας