Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Αντιμετώπιση Κουνουπιών» στην Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κατηγορία: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2024

  

 

Με επιτυχία συνεχίζεται η εφαρμογή ψεκασμών κουνουπιών (προνυμφοκτονία) που διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας του Δυτικού Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Διαχείρισης και Αντιμετώπισης Κουνουπιών, για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας. 

 

 

 

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε. του Δυτικού Τομέα Αθηνών, βάσει των στοιχείων των ευρημάτων των δειγματοληψιών κουνουπιών προχώρησε στην εφαρμογή του ψεκασμού υπό την εποπτεία των υπηρεσιών μας.


«Βασική προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η προστασία των πολιτών από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος που τόσο έχει επιβαρυνθεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας Βασίλης Λώλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με την Περιφέρεια, όλοι οι Δήμοι έχουν αποκλειστικά την ευθύνη και την υποχρέωση να υλοποιούν αντίστοιχα προγράμματα εντός του αστικού ιστού, διενεργώντας καθαρισμό και ψεκασμούς σε όλα τα φρεάτια των όμβριων υδάτων, όπως και σε σημεία με στάσιμα νερά.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας