Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

"Επι-Τέλους"
 Έκθεση φωτογραφίας αποφοίτων του ΔΙΕΚ Αγίων Αναργύρων, 
στο χώρο για τη φωτογραφία ΥπΟψΗ

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2023

 

Η έκθεση Επι-Τέλους, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 28 Ιουνίου στον χώρο για τη φωτογραφία ΥΠΟΨΗ.Η κάθε σειρά φωτογραφιών είναι διαφορετική, μα ο κοινός τόπος που τις ενώνει, είναι η επιθυμία των συμμετεχόντων για ένα νέο ξεκίνημα, μια άλλη οπτική αντίληψη του ορατού.


Οι εικόνες σε συνδυασμό με τα κείμενα, επιχειρούν να αφηγηθούν πραγματικές ή και φανταστικές ιστορίες, οι οποίες προκύπτουν, είτε μέσα από την αναπαράσταση της ανθρώπινης καθημερινότητας, είτε αναδύονται από τον ψυχικό κόσμο των δημιουργών.Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών των σπουδαστών του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Αγίων Αναργύρων στην ειδικότητα της Τέχνης της Φωτογραφίας.

Συμμετέχοντες:

Αμπραχαμιάν Μαρία, Ζύμνη Άννα, Κανελλόπουλος Σωτήρης, Καραγκούνης Απόστολος, Κολιός Αλέξανδρος, Κουρτερίδου Βασιλική, Λεσγίδη Περσεφόνη, Ναστούλη Σταματία, Παναγιωτόπουλος Στάθης, Πετρίδης Ιωάννης, Πισκόπου Γεωργία, Σαντοριναίου Ειρήνη, Σταμούλη Μαρία, Τζούμη Ελένη, Τόλιας Άγγελος


Επιμέλεια: 
Μαργαρίτη Σοφία και Μαστοράκος Δημήτρης
Εγκαίνια: Τετάρτη 28 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. (Θουκυδίδου 10, Περιστέρι - πλησίον σταθμού μετρό “Περιστέρι”)


Διάρκεια έκθεσης: 28 Ιουνίου– 9 Ιουλίου 2023 (εκτός Τρίτης 4/7/23)


Ώρες λειτουργίας: 8 - 10 μ.μ.


Πληροφορίες:
https://www.facebook.com/events/843555730434512/843555740434511/ (facebook event)
2105766255, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΥπΟψΗ)
2102691699, 2102693302, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (ΔΙΕΚ Αγίων Αναργύρων)
6938387360, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Δ. Μαστοράκος)
6974482923, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Σ. Μαργαρίτη)

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας